Preguntes Freqüents

Preguntes
Freqüents

No et quedis amb cap dubte!
Troba aquí totes les respostes.

Fibra Òptica

La Fibra Òptica és el mitjà de transmissió utilitzat a les millors xarxes de dades. Un filament molt prim de material transparent, vidre o materials plàstics, pel qual s'envien polsos de llum en el seu interior que representen les dades a transmetre. Els principals beneficis que aporta la Fibra Òptica als usuaris és l'alta velocitat (fins a 1000Mbps) en la descàrrega i pujada de dades i continguts a Internet. A diferència de l'ADSL, la Fibra Òptica es mostra molt més resistent en condicions desfavorables, més segura i més fiable, ja que les fibres no perden llum gràcies a la reflexió total.


Suport

La fibra òptica arriba fins a la casa de l’usuari a través de cable fent que l’accés d’Internet fins al router, funcioni o no funcioni, però no pot anar lent. Per això, gairebé sempre que notis que va lent és per alguna característica de dins de casa. Els casos més comuns són:

 • Mala cobertura wifi a dins de casa (per massa distància)
  A mesura que t’allunyes del router el senyal de wifi es debilita i per tant la connexió va més lenta. També depèn del material de què siguin les parets o mobiliari de la casa, ja que poden fer de mur aïllant i no deixant passar les ones wifi. Com més a prop del router, millor. Tots els routers Goufone compleixen amb les regulacions de freqüència i potència màxima de transmissió establertes per l’ETSI.

 • Mala cobertura wifi a dins de casa (per interferències amb altres aparells)
  Les ones que desprenen altres aparells com microones, impressores, Cromecast… poden interferir en el senyal wifi del router i debilitar la connexió.

 • Tipus d’activitat, de connexió i de xarxa wifi a la qual estàs connectat
  Quan necessitis una banda d’amplada molt alta i de manera constant és essencial connectar-se amb cablejat directe al router per no tenir problemes de velocitat. Si estàs a la mateixa habitació que el router, utilitza la xarxa 5Ghz. I si et mous per la resta de la casa, utilitza la de 2,4Ghz.

 • Les limitacions pròpies de l’aparell
  Els mateixos dispositius poden ser els causants d’alentir la connexió. Si el dispositiu (mòbil, ordinador...) té poques prestacions, pot rebre el senyal wifi amb menys intensitat creant lentitud en la connexió tant en aquest dispositiu com en la resta.

Per tenir més informació pots consultar aquest article.


Telefonia Mòbil

Els números de tarifació especial tenen un cost addicional segons la numeració per la qual comenci. Consulta els preus.


Telefonia Fixa

Els números de tarifació especial tenen un cost addicional segons la numeració per la qual comenci. Consulta els preus.


Preguntes generals

No, les nostres tarifes no tenen permanència. A Goufone volem que et quedis amb nosaltres perquè estàs content/a, no per obligació.


Facturació

Pots trucar-nos al telèfon gratuït 800 678 010 o bé enviar-nos un e-mail. Et facilitarem un nou document SEPA que hauràs de signar. Un cop tinguem aquest document omplert degudament, tindràs el canvi de compte aplicat correctament per a la següent factura.


Energia

Pots contractar l’energia de Goufone en només 5 minuts trucant-nos al telèfon gratuït 800 678 010 o bé des de la teva àrea d'usuari MyGoufone.