Goufone blog

Goufone
blog

5 consells que has de tenir presents aquestes vacances

5 consells que has de tenir presents aquestes vacances

No, no et demanem que esperis dues hores abans de banyar-te per evitar talls de digestió. Això ja t'ho deia la teva mare, i resulta que era mentida.

El que volem recordar-te és que precisament en aquesta època de l'any és quan més incidents succeeixen amb el mòbil. Bé perquè ocorren accidents, bé perquè ens relaxem, abaixem la guàrdia i els pirates informàtics se n’aprofiten.

Per això, volem donar-te una sèrie de consells per evitar tots aquests problemes.

  1. FES UNA CÒPIA DE SEGURETAT

Una piscina, un vestit de bany amb butxaca, el teu mòbil a dins... no serà la primera vegada que un mòbil acaba donant-se una capbussada. O que un carterista aprofita l'aglomeració del xiringuito per agafar el que no és seu. Per això, t'aconsellem que abans de sortir de vacances, realitzis una còpia de seguretat de tot el teu contingut i dades. Val més prevenir que lamentar-se després.

  1. WIFI OBERT? NO TE'N REFIÏS!

Una xarxa oberta sempre és una temptació. Sobretot, si comences a anar escàs de dades. Però has de tenir present que moltes d'elles no compten amb mesures de seguretat, i que és molt arriscat efectuar depèn quines operacions, com entrar en el teu compte bancari o accedir amb alguna de les teves contrasenyes. Evita-les sempre que puguis. El que és gratis pot sortir molt car.

  1. CARREGA EL TEU MÒBIL AMB GARANTIES

Cada vegada és més habitual trobar ports USB en llocs de pas, com ara aeroports o bars. Però el que sembla una cortesia, pot acabar convertint-se en un malson. Alguns d'aquests USB poden contenir un programa maliciós capaç d'extreure informació del teu dispositiu. Així que, si vols carregar el mòbil, et recomanem que utilitzis el teu propi carregador per connectar-te a un endoll normal.

  1. REVISA LES TEVES APPS SOVINT

A les vacances és normal desconnectar fins al punt de deixar d'entrar en algunes de les apps que fas servir regularment. T'aconsellem que periòdicament revisis que tot està bé. D'aquesta manera, no t'emportaràs una sorpresa a la tornada quan potser ja és massa tard.

  1. DESCONFIA DE LES GANGUES

Si t'arriba una oferta que és massa bona per ser veritat, probablement no ho sigui. Sobretot, evita respondre a aquestes ofertes enganyoses que t'arriben per SMS o WhatsApp, i en cap cas introdueixis dades personals o contrasenyes.

Si segueixes aquests consells, és molt probable que aquest estiu "només" tornis a casa amb bons records.

Esperem que amb aquest article hagis après alguns trucs per evitar sorpreses. Si no, sempre et pots posar en contacte amb el nostre equip d'atenció a l'usuari a través del telèfon gratuït 800 678 010.

Si tu també vols ser part de la nostra gran família Goufone i gaudir de la màxima velocitat de connexió de fibra òptica i les millors ofertes en telefonia mòbil, TV digital, i energia, configura la teva tarifa aquí.

Articles Relacionats