Goufone blog

Goufone
blog

5 curiositats sobre els telèfons mòbils i smartphones

5 curiositats sobre els telèfons mòbils i smartphones

Amb motiu del dia internacional del telèfon mòbil et fem una llista de curiositats d’aquests aparells que segur que no coneixies.

Sabies que hi ha un telèfon mòbil voltant per l’espai?

El 2013 els investigadors de la Universitat de Surrey (Regne Unit) van enviar-lo a l’espai per comprovar la resistència dels seus components en les condicions de buit de l’espai i per veure si era capaç de controlar un satèl·lit.

112, número universal

Vagis a on vagis, el número per trucar a emergències és el 112. És un número universal.

Quan va ser la primera trucada des d’un telèfon mòbil?

Va ser el 3 d’abril del 1973 i la va fer l’enginyer Joel Engel, de AT&T al seu rival en el sector, l’enginyer de Motorola, Martin Cooper. El missatge va ser: Oi que no saps des d’on et truco?

Smartphones, des del 1997

El primer telèfon que va ser denominat intel·ligent o smartphone, va néixer el 1997.

Tens por de sortir de casa sense el telèfon mòbil?

La nomofòbia és la por irracional a no dur el telèfon mòbil a sobre. És la por de sortir de casa sense el telèfon mòbil, que es quedi sense bateria, que no hi hagi cobertura...

A Goufone t’ho posem fàcil perquè puguis tenir una bona experiència amb el teu telèfon mòbil. Tenim diverses tarifes de mòbil que s’adapten a cada un dels nostres usuaris.

Fins i tot, a les nostres botigues de Vic, Mataró i Granollers hi podràs trobar terminals mòbils. Deixa’t aconsellar per nosaltres!

Articles Relacionats