Goufone blog

Goufone
blog

Adapta el teu mòbil perquè sigui segur pels més petits

Adapta el teu mòbil perquè sigui segur pels més petits

És un clàssic. Els teus fills insisteixen i insisteixen fins que finalment aconsegueixen que els hi deixis el teu mòbil. I llavors, poden passar moltes coses i no totes bones. Per això, és important dedicar uns minuts a preparar el teu dispositiu per aquests usuaris menuts especialitzats a fer de les seves.

Des de Goufone t'aconsellem activar l'opció de Control Parental, que impedirà que els petits tinguin accés a contingut inapropiat per la seva edat, tant de vídeos com de llocs web. Les rutes per arribar-hi són diferents depenent si el teu mòbil és Android o iPhone, però no et costarà gens ni mica trobar-ho a la secció de configuració. En aquest apartat podràs determinar el nivell de restricció que desitges, depenent de la seva edat.

Un altre risc que correm quan els nostres fills juguen amb el mòbil és la possibilitat d'efectuar micropagaments a la web comprant "gemmes", "vides", "complements", etc., és massa temptador! Per bloquejar aquesta opció, has d'activar la petició d'autentificació amb contrasenya abans de realitzar cap mena de pagament. D'aquesta manera, t'evitaràs possibles maldecaps i despeses no desitjades.

També és convenient bloquejar la possibilitat de descàrrega i instal·lació de noves apps sense la teva supervisió. Per aconseguir-ho, hauràs de prémer l'opció de "no permetre" al teu menú de configuració. I si vols que no accedeixin a alguna de les aplicacions que ja estan instal·lades en el dispositiu, pots bloquejar l’accés mitjançant una contrasenya.

Amb una mica de prevenció i seguint aquests consells, podràs estar més tranquil quan els petits de la casa et demanin el teu mòbil. Això sí, no hi ha consell que eviti que acabi a la piscina o amb la pantalla trencada.

Si vols saber més consells, et recomanem unir-te a la família Goufone, sempre estarem a punt per ajudar-te en tot el que necessitis. T’oferim la màxima velocitat de connexió de fibra òptica i les millors ofertes en telefonia mòbil, telefonia fixa, TV digital i energia, configura la teva tarifa aquí.

Si tens algun dubte recorda que estem sempre disponibles per a tu en el nostre telèfon gratuït d’atenció al client 800 678 010.

Articles Relacionats