Goufone blog

Goufone
blog

Connectem amb la 34a edició del MMVV com a patrocinadors tecnològics

Connectem amb la 34a edició del MMVV com a patrocinadors tecnològics

Després de dos anys en els quals la pandèmia va obligar a replantejar el Mercat de Música Viva de Vic en format híbrid i digital, aquesta edició ha recuperat completament la normalitat, i els carrers de Vic s’han tornat a omplir de gent, de ganes de celebrar, i sobretot, de bona música. Nosaltres no ens ho podíem perdre, per això hem repetit un any més com a patrocinadors tecnològics. I a més, hem posat el nom a un dels escenaris més emblemàtics, el de la Plaça Major.


El MMVV és un dels esdeveniments musicals més importants del país, i hem volgut demostrar el nostre compromís amb la ciutat i el territori aportant solucions de connectivitat per ajudar al bon funcionament del Mercat. Gràcies a la nostra xarxa de fibra òptica, vam instal·lar punts Wi-Fi als camerinos dels diferents escenaris i vam connectar amb la nostra fibra òptica pròpia els quatre escenaris exteriors: la Plaça Major, el Sucre, la Plaça dels Màrtirs i la Carpa Atlàntida.

Entre connexió i connexió, vam poder vibrar amb les actuacions que van omplir l’Escenari Plaça Major Goufone: Delafé y las Flores Azules, Blaumut, Lal’ba, Pupil·les, Maruja Limón i Hip Horns Brass Collective. I tant la Plaça Major com els carrers de tota la ciutat es van convertir en una marea verda gràcies als globus que vam regalar a tothom que ens visitava al nostre estand.

Enhorabona, Vic, per una edició del MMVV farcida de grans artistes i actuacions que ens van fer saltar i ballar. Ja estem esperant amb ganes de l’edició del 2023!

Fotos @ Xavi Torrent (MMVV)
Articles Relacionats

No hi ha articles per mostrar