Goufone blog

Goufone
blog

Goufone, al Top 10 de les empreses de telecomunicacions que més creixen.

Goufone, al Top 10 de les empreses de telecomunicacions que més creixen.

Goufone ens hem posicionat entre les 10 empreses de telecomunicacions que més van créixer a l’Estat durant el mes de maig. Així ho confirmen les dades publicades a Movilonia, portal especialitzat en el sector de les telecomunicacions i que recull les dades de portabilitats mòbils de cada una de les operadores espanyoles durant l’últim mes. Amb més de 1000 noves portabilitats, Goufone se situa en setena posició i supera amb escreix els números d’altres operadores com Virgin Telco, Simyo, Orange, Vodafone o Movistar, que perden desenes de milers d’usuaris.

Les portabilitats són línies de telefonia mòbil que passen d’una operadora a una altra, i donen informació sobre l’evolució de les tendències dels consumidors i la situació del mercat de les telecomunicacions. El rànquing del mes de maig marca una clara tendència a l’alça de la fuga de línies mòbils de les grans companyies cap a les operadores més petites, com Goufone.

Amb aquestes dades, seguim en el camí de consolidar el nostre projecte, amb el qual volem posicionar-nos com la gran opció per a totes aquelles persones que busquen una alternativa a les grans teleoperadores que han monopolitzat el mercat al llarg de les últimes dècades.

Articles Relacionats

No hi ha articles per mostrar