Goufone blog

Goufone
blog

El 20 de novembre traiem al mercat l’últim crit en telefonia mòbil!

El 20 de novembre traiem al mercat l’últim crit en telefonia mòbil!

Tot i el gran avenç en tecnologia que hi ha hagut en el sector de la telefonia mòbil aquest segle XXI, encara hi ha alguns aspectes que els últims aparells no acaben de solucionar. Per exemple, la durada de la bateria, la falta de cobertura i el disseny dels dispositius.

El nostre equip d’I+D ha treballat durant mesos per trobar una solució a aquests inconvenients. Ho ha aconseguit creant el màxim exponent amb l’avantguarda en tecnologia mòbil.

Treballem, des de l’inici, perquè tot sigui tan fàcil com sembla, per això aquest telèfon té un funcionament senzill i el seu disseny és únic i versàtil, pensat pels nostres usuaris i dissenyat perquè sigui lleuger i ocupi poc espai. Compromesos amb el medi ambient, el dispositiu és ecofriendly: fabricat amb materials reciclats i biodegradables.

L’aparell permet realitzar hores indefinides de trucades gràcies a una tecnologia capdavantera que posa fi als problemes de bateries de curta durada i que al cap dels anys es deterioren. La falta de cobertura també deixarà de ser un inconvenient, ja que amb el nou dispositiu mòbil de Goufone sempre es tindrà cobertura per a rebre i fer trucades des d’on es desitgi.

El 20 de novembre, estigues atent/a perquè t’ensenyarem aquest nou mòbil! El podràs adquirir a qualsevol de les nostres 6 botigues.

Articles Relacionats