Goufone blog

Goufone
blog

Goufone, guardonada com a millor Empresa Tecnològica en els Premis Dia Cambra

Goufone, guardonada com a millor Empresa Tecnològica en els Premis Dia Cambra

L’Edifici el Sucre va acollir el passat dijous la XVII edició dels Premis Cambra Osona, organitzats per la Cambra de Comerç d’Osona, i durant la qual Goufone va rebre el premi a l’Empresa Tecnològica més destacada de la comarca. Aquests premis reconeixen cada any els projectes i iniciatives que contribueixen a impulsar la comarca i el seu desenvolupament econòmic.

Marc Mundó, CEO de Goufone, va recollir el guardó i va agrair el reconeixement en nom del centenar de persones que formen part de l’equip de Goufone. Des de fa més de dotze anys, la missió de Goufone és desplegar la xarxa de fibra òptica pròpia per tot el territori, fent especial èmfasi en connectar aquells indrets on la resta d’operadors no volen arribar. La Cambra d’Osona reconeix amb aquest premi la contribució de Goufone a la connectivitat territorial, així com la catalanitat del projecte.

L’acte, presentat pel periodista Jordi de Planell, va posar en valor el treball i esforç amb què dia rere dia empresaris i empresàries contribueixen a fer d’Osona un dels motors econòmic de Catalunya.


Articles Relacionats