Goufone blog

Goufone
blog

Renovem l’aliança amb la Fundació Unió Esportiva Vic

Renovem l’aliança amb la Fundació Unió Esportiva Vic

Ara fa un any vam signar el primer acord de col·laboració amb la Fundació Unió Esportiva Vic , i, enguany, repetim! D’aquesta manera, consolidem el compromís que tenim amb el teixit social, cultural i esportiu d’Osona. La proximitat forma part de l’ADN de Goufone, i, per tant, poder refermar un acord amb una entitat tan destacada de Vic i de tota la comarca com la Fundació UE Vic és un fet que ens il·lusiona i ens motiva.

A l’acte de signatura del conveni hi van assistir Jordi Sala, Responsable Comercial de Goufone, el president de la Fundació UE Vic, Ignasi Puig, i la responsable de l’Àrea Social de l’entitat vigatana, Anna Villaitodo.

Com a novetat del nou acord, durant la pròxima temporada assistirem als partits dels primers equips masculins i femenins que es juguin a l’Estadi Hipòlit Planàs per oferir activitats d’interès al públic assistent. Per altra banda, els membres de la Fundació UE Vic podran obtenir avantatges i promocions especials en els nostres serveis de connexió, com l’Internet d’alta velocitat que oferim gràcies a la nostra xarxa de fibra òptica pròpia, o el servei d’Internet Rural, que fa possible oferir un servei òptim de connexió sense fils a tots aquells habitatges aïllats o disseminats de la comarca on no arriba la fibra.

Articles Relacionats