Goufone blog

Goufone
blog

2021, un any que ha donat per moltes coses

2021, un any que ha donat per moltes coses

A Goufone ens va la marxa, això està clar! I aquest any hem tingut molta activitat. Hem tirat endavant projectes molt importants per a la companyia, i hem estat presents a un munt d’esdeveniments populars per estar a prop de tots vosaltres. En definitiva, el 2021 ha sigut un bon any. Clar que, venint del 2020, no era pas difícil de millorar, oi?

Ara és un bon moment per mirar endarrere i fer un petit repàs de tot el que hem fet aquest any. Déu n’hi do!

En primer lloc, vàrem incorporar el nou servei d’energia. I estem molt orgullosos d’ajudar als nostres usuaris a estalviar energia, i alhora, aportar el nostre granet de sorra per la protecció del medi ambient.

També amb la voluntat de seguir millorant les nostres prestacions i arribar a tots els punts de la nostra geografia, aquest any ens hem unit amb la companyia Soom Fibra. Ara som més i millors.

Però no tot ha sigut treball. També hi ha hagut temps per fer anar de festa amb tots vosaltres. Hem estat presents com a patrocinadors i/o aportant Wi-Fi gratuït al Mercat de Música Viva de Vic, on fins i tot hem tingut el nostre propi escenari. Així com a les festes majors de Girona i Mataró, el Mercat del Ram, la Fira de les Bruixes de Sant Feliu Sasserra, el Fastt Festival… Ah, i hem regalat entrades per sentir la Beth en directe, i també per anar al teatre a veure l’obra “Canto jo i la muntanya balla”.

Perquè ens encanta gaudir (i fer-vos gaudir) de la nostra cultura i els artistes de la nostra terra.

També hem volgut fer esport amb vosaltres… i vaja si ho hem aconseguit.

La Ciclobrava i la Marathon Cup de la Sea Otter, la Cursa dels Matxos de Torelló, el torneig 3x3 de bàsquet Torelló… si fins i tot, som patrocinadors de l’equip femení de Waterpolo del Club Natació Mataró.

I hem posat en marxa diferents iniciatives per donar suport a clubs locals com el Club de Tenis Bisbal d’Empordà, la Fundació Unió Esportiva Vic de Futbol, el Club de Patí Voltregà d’Hoquei, el Club Natació Vic ETB

I tanquem l’any ben amunt! Amb el sorteig d’una graaaaaan panera amb articles tecnològics i molts més productes adquirits a comerços locals. Perquè si una cosa hem treballat aquest any, ha sigut tancar acords de col·laboració amb els gremis locals de comerciants, amb qui tant ens identifiquem, per tal d’ajudar a enfortir el teixit social i comercial d’allà on vivim. Pel fet que tots som veïns i entre tots ens fem més forts.

Poc més a dir… 2021, ha sigut un veritable plaer. Et recordarem amb molta estima! I aprofitarem que ja hem agafat una bona embranzida per continuar donant molta canya l’any 2022!

A Goufone no ens para ningú!

Ens adaptem a totes les teves necessitats, és per això que t’oferim tarifes i packs que s’ajusten a tu. Configura la teva tarifa aquí i uneix-te al bonrotllisme de Goufone. Gaudeix de la màxima velocitat de connexió de fibra òptica i les millors ofertes en telefonia mòbil i energia.

Articles Relacionats