Goufone blog

Goufone
blog

Bon rotllo és donar suport al comerç local

Bon rotllo és donar suport al comerç local

Com ja saps, Goufone és l’operadora de casa, de km.0. Vam néixer fa més d’una dècada amb una clara motivació: donar servei al teixit social de la nostra terra. Quan despleguem la nostra fibra òptica pròpia a una població, establim vincles amb les associacions de comerciants per fomentar les compres a les botigues del poble. Entre altres iniciatives, proporcionen targetes regal als usuaris per gastar en comerços propers. A Goufone som ferms defensors del comerç local. És una manera d’ajudar-nos els uns als altres i fer una comunitat més sòlida.

És per això que aquest Black Friday i aquestes festes de Nadal, et volem convidar a fer costat al comerç local, com ho fem nosaltres. I no només ara, sinó també al llarg de tot l’any. D’aquesta manera ajudarem als nostres veïns i veïnes.

Suma’t a aquest moviment i aposta tu també per una compra de proximitat que ajudi als comerciants de la nostra localitat i que a més sigui molt més sostenible amb el planeta.

A més, tenim una sorpresa per a tu! A Goufone estem preparant una acció de Nadal molt especial de la mà dels botiguers de les localitats on tenim botiga física: Vic, Girona i Mataró. Sortejarem tres paneres ben farcides d’articles tecnològics, productes de la terra i experiències adquirits en comerços locals! Tots aquests lots de regals tenen un valor superior a 1500€ cadascun.

Ben aviat t’explicarem com participar en el sorteig de la GRAN PANERA de Goufone. No la deixis escapar!

A Goufone ens adaptem a totes les teves necessitats, és per això que t’oferim tarifes i packs que s’ajusten a tu. Configura la teva tarifa aquí i uneix-te al bonrotllisme de Goufone. Gaudeix de la màxima velocitat de connexió de fibra òptica i les millors ofertes en telefonia mòbil i energia.

Articles Relacionats