Goufone blog

Goufone
blog

Celebrem 11 anys ja! El temps passa volant!

Celebrem 11 anys ja! El temps passa volant!

11 anys ja! I és que el temps passa volant quan et dediques a fer el que més t’agrada.

I a Goufone ho teníem molt clar des dels nostres inicis, fa 11 anys. Vam néixer amb la clara vocació de ser una companyia de fibra que fes arribar Internet a aquelles zones on l’accés és deficitari o inexistent. Perquè llavors ja creiem que tenir Internet a casa és un dret per a tothom. Per això vam començar a desplegar quilòmetres i quilòmetres de fibra òptica. I no hem parat fins avui. Ja som presents a més de 100 poblacions de 13 comarques catalanes amb més de 3.000 quilòmetres de fibra òptica pròpia.

Durant aquest temps no hem deixat de créixer amb tu. Hem obert un total de 10 botigues i donem feina a més de 80 treballadors de la zona. Tant hem crescut que fins i tot vam rebre un reconeixement europeu i ens van incloure a la llista d’empreses amb un major creixement en 3 anys.

Però pots estar ben tranquil, que nosaltres, per molt que creixem i fem anys, seguim sent els mateixos: l’operadora de casa, propera i eficient, en qui pots confiar. I és que 11 anys és un xifra que ens fa molta il·lusió, però n’hi ha una altra que encara ens fa estar més orgullosos: 23.000 usuaris satisfets que continuen amb nosaltres tot i no tenir permanència. Perquè és gràcies a la vostra confiança que a Goufone celebrem aquest aniversari tan especial.

Si tu també vols ser part de la nostra gran família Goufone i gaudir de la màxima velocitat de connexió de fibra òptica i les millors ofertes en telefonia mòbil i TV digital, configura la teva tarifa aquí.

Articles Relacionats