Goufone blog

Goufone
blog

Connectem les fires de Sant Narcís de Girona!

Connectem les fires de Sant Narcís de Girona!

Les Fires de Sant Narcís són un dels esdeveniments culturals més esperats de Girona i per això, a Goufone no ens les hem volgut perdre!

Hi hem participat aportant el que més sabem fer: proporcionat connexió amb punts wifi d’alta velocitat a La Copa i El Parc del Migdia, els espais a on s’han fet els concerts i les barraques. Gràcies a aquesta connexió s’ha pogut fer el control d’aforament a les dues ubicacions.

A més, també hem col·locat el nostre Goumòbil a la rotonda del Rellotge de Girona per que tothom qui volgués pogués informar-se dels nostres serveis de fibra òptica, telefonia mòbil i energia i comprovar si ja arribem a casa seva!

Amb aquesta col·laboració, ens acostem a tota la població de Girona i és que en aquesta capital de província, ja disposem de botiga física a la Plaça Assumpció, 5. A més, a mitjans de l’any vinent ja haurem passat tot el nostre cable propi de fibra òptica a tota la ciutat. A part de Girona, la nostra fibra òptica també arriba a altres poblacions de les comarques gironines com Roses i a una vintena més de municipis de l’Alt Empordà, Baix Empordà i Gironès.

Joan Gaudes, un dels fundadors de Goufone, i la Il·lustríssima Senyora Marta Madrenas, Alcaldessa de Girona, signant el conveni a l’Ajuntament, avui dimecres 27 d’octubre.

Des de Goufone, com a empresa de proximitat i 100% de km 0, ens comprometem amb el territori i és per això que donem molta importància als vincles amb entitats, associacions i esdeveniments de les zones a on despleguem. A Girona, ja hem col·laborat amb la fira de Ciclisme professional Sea Otter que es celebra cada any al voltant del Pavelló de Fontajau.

Si vols comprovar que ja arribem a la teva població, clica a aquí!

Articles Relacionats