Goufone blog

Goufone
blog

Donem suport a la competició internacional de robòtica, First Lego League

Donem suport a la competició internacional de robòtica, First Lego League

Aquest cap de setmana hem estat presents a la First Lego League, la competició internacional de robòtica que organitza la Universitat de Vic destinada a estudiants de primària i secundària.

En total hi van participar 33 equips i més de 240 infants i joves que van dissenyar, construir i programar robots construïts amb peces de lego i també van exposar un projecte científic relacionat amb el tema proposat.

Des de Goufone vam entregar els premis als equips guanyadors, l’equip Vilabots, el Legolàctics i el Last Cold. Volem agrair la participació a tots els equips i esperem que aquest projecte tingui molt futur!



A Goufone, de moment no ens dediquem a crear robots. El que sí que sabem fer, és fer arribar la nostra [fibra òptica pròpia](https://www.goufone.com/internet-fibra-optica) arreu del territori. Vam néixer **fa més de 10 anys a Gurb i ara ja arribem a més de 200 poblacions**. I a més, també oferim serveis de [telefonia mòbil](https://www.goufone.com/telefonia-mobil-4g) i [energia](https://www.goufone.com/energia)!

Comprova si ja arribem a casa teva!

Articles Relacionats