Goufone blog

Goufone
blog

Goufone és l’operadora de casa que et toca la fibra!

Goufone és l’operadora de casa que et toca la fibra!

A Goufone tenim tant per oferir-te que de ben segur et tocarem la fibra. La fibra òptica i també l’altra.

Perquè d’una banda, tenim la millor connexió a Internet gràcies a la nostra xarxa de fibra pròpia. La més ràpida del mercat, 1000 Mb! I per altra banda, sempre et donarem el tracte personalitzat i proper que et mereixes i que no trobes enlloc.

Oferim també servei de telefonia mòbil amb tarifes que s’adapten a tu i servei de telefonia fixa, amb trucades d’alta qualitat i trucades a l’estranger.

Si ets dels que els hi agrada quedar-se a casa i gaudir de la televisió digital, pots fer-ho amb Goufone TV, una plataforma amb tot el contingut televisiu en un mateix lloc. Hi trobaràs les millors sèries i pel·lícules de canals com Netflix, HBO, Prime Video, Disney, DAZN, mitele i molts més!

I és que Goufone som l’autèntica operadora de casa, de Km 0, que fa costat als veïns i negocis de proximitat. Hem arribat a localitats de Catalunya on no ha arribat ningú. Perquè creiem que tenir accés a Internet és un dret per a tothom i treballem cada dia, des de fa 11 anys, per fer-ho possible.

No tenim lletra petita ni permanència. Et donem sempre el preu més just i per sempre. I per descomptat, ets lliure de marxar quan vulguis. I és que allò que ens mou és donar a tots els nostres usuaris el millor servei de fibra òptica, mòbil, fix, TV… i ara també energia! Perquè volem omplir casa teva de bona energia, de la verda… la que és bona per a tu i bona pel planeta!

Per tot això, avui dia ja som més de 23.000 usuaris satisfets. I tu, pots ser un d’ells. Entra a goufone.com i deixa que la nostra manera de ser i de fer t’emocioni.

Articles Relacionats