Goufone blog

Goufone
blog

Goufone mirada amb perspectiva de gènere

Goufone mirada amb perspectiva de gènere

Amb motiu del dia de la dona volem posar èmfasi a les dones que treballen al món de les telecomunicacions. A Goufone, actualment, suposen el 40% de la plantilla i d’aquestes 6 són responsables d’un dels 12 equips de treball de l’empresa com per exemple, de suport tècnic i atenció a l’usuari, màrqueting i comunicació, legal, RRHH, processos i facturació.

Si ho comparem amb altres companyies de telecomunicacions d’Espanya com Telefónica, la proporció de dones que hi treballen és similar (un 38%) però el nombre de dones entre els comandaments de l’empresa són del 27%.

Tot i aquestes dades, el nombre de noies que trien una carrera relacionada amb la tecnologia segueix sent baix. L’any 2020 les noies que van iniciar una carrera d’aquesta branca a la Universitat Politècnica de Catalunya van representar el 28,8%.

Apostem pel talent jove

A Goufone apostem pel talent, concretament, pel talent jove depenen del seu gènere. En els últims anys hem ofert feina a joves de la comarca d’Osona, evitant així que el talent marxés a les zones metropolitanes. La mitjana dels treballadors és de 30 anys i són d’àmbits professionals diversos, des de comercials, enginyers de telecomunicacions, professionals del màrqueting fins a programadors.

Les dones Goufone parlen

Hem parlat amb les dones de la nostra empresa perquè ens expliquin amb una frase què suposa com a dona treballar a Goufone i aquests són algunes de les respostes:

Articles Relacionats