Goufone blog

Goufone
blog

Goufone torna a col·laborar amb el mercat de música viva de Vic

Goufone torna a col·laborar amb el mercat de música viva de Vic

Aquest any hem tornat a col·laborar en el Mercat de Música Viva de Vic. Concretament, hem desplegat dos punts d’accés gratuït de wifi, un a la Plaça Major i un al recinte firal del Sucre coincidint amb els dos escenaris més multitudinaris del Mercat. També hem ofert el nostre servei de comptapersones, que permet comptar l’afluència de públic a diversos espais.

Un total de 8.050 dispositius s’han connectat a la nostra xarxa gratuïta durant els dos dies que ha estat disponible, dels quals 3.138 la nit de divendres i 4.912 la nit de dissabte. Una xarxa que ha permès al públic connectar-se evitant les sobrecàrregues de connexions a espais reduïts.

Amb el sistema de comptapersones s’han comptabilitzat 104.100 dispositius durant les 20.00 h fins les 03:00 h de divendres i dissabte, hores dels concerts a Plaça i al Sucre, dels quals 92.170 han estat únics, és a dir, més d’11.900 persones han assistit al Mercat els dos dies.

El comptapersones és útil per saber l’afluència de públic així com, la itinerància d’aquest durant els dies de l’esdeveniment. A més, és un servei ètic, ja que no recull dades personals dels assistents. Funciona a través d’un ID únic que assignem a cada dispositiu per evitar duplicitats i que només detecta aquells dispositius que tenen el wifi activat.

Aquestes accions es troben dins les col·laboracions i activitats que fem durant l’any per facilitar l’accés a les noves tecnologies a tothom. Aquest 2019 també hem col·laborat en festivals i fires com el Mercat del Ram i Clownia.

Articles Relacionats