Goufone blog

Goufone
blog

Hem firmat acords de col·laboració amb entitats del territori

Hem firmat acords de col·laboració amb entitats del territori

Des de Goufone col·laborem amb entitats esportives i econòmiques com són el Centre Natació Mataró, la Unió Empresarial del Vallès Oriental i el Club Patí Voltregà amb l’objectiu de donar-nos a conèixer i apropar-nos als nostres usuaris.

Amb aquestes col·laboracions totes dues parts hi sortim beneficiades. Per una banda, a Goufone ens apropem encara més als nostres usuaris i a més, aconseguim una plataforma per publicitar-nos a les zones a on estem fent arribar la nostra fibra òptica pròpia i per l’altra, les entitats aconsegueixen beneficiar-se dels nostres serveis.

Entitats esportives

Des de principis del 2020 hem apostat per fer arribar la nostra fibra òptica pròpia al Maresme, començant el desplegament a la capital, Mataró. Per aquest motiu, hem arribat a un acord per patrocinar l’equip femení de waterpolo del Centre Natació Mataró pels dos partits de quarts de final de l’Eurolliga. Durant aquests dos partits, l’equip incorporarà el nostre nom, passant-se a dir CN. Mataró-Goufone!

També col·laborem amb el Club Patí Voltregà per tal de reforçar la nostra marca a la comarca que ens va veure néixer i també per seguir amb un dels nostres valors principals: ser propers.

Entitats econòmiques

Finalment, hem firmat un acord de col·laboració amb la Unió Empresarial (UEI) del Vallès Oriental, ja que, aquest any hem començat el desplegament a Granollers i el 26 de març hi obrirem una nova botiga!

Vols col·laborar amb nosaltres? Truca’ns al telèfon gratuït 800 678 010!

Articles Relacionats