Goufone blog

Goufone
blog

Inaugurem la nova botiga Goufone a Berga!

Inaugurem la nova botiga Goufone a Berga!

El passat divendres 20 de maig va obrir les portes la nova botiga Goufone del Berguedà, que s’ha traslladat de Gironella al Passeig de la Indústria núm. 50 de Berga.

A l’acte van assistir-hi Albert Boix, Joan Gaudes i Marc Mundó, els tres fundadors de Goufone i la regidora de comerç, consum, fires, ocupació, polígon industrial, promoció econòmica, subvencions i TIC, Roser Rifà, entre altres representants d’associacions i d’entitats de la comarca.

Els assistents a la festa van poder gaudir de música en directe a càrrec de Jordina Roca i Albert Rodes, i d’un refrigeri. A més, les primeres 50 persones que van entrar a la botiga van rebre un petit obsequi de part de Goufone.

L’obertura d’aquesta botiga a Berga suposa apropar els serveis de Goufone a la població del Berguedà per seguir donant un servei proper, personalitzat i de qualitat, un dels nostres distintius.

Per celebrar l'obertura d’aquest nou espai Goufone, tothom del Berguedà que contracti els nostres serveis a la botiga o a la web amb el codi “Inauguració Berga” fins el 28 de maig entrarà en el sorteig d’un any de fibra òptica gratis!

Participa-hi aquí!

Articles Relacionats