Goufone blog

Goufone
blog

Sortegem entrades per anar al teatre a Mataró!

Sortegem entrades per anar al teatre a Mataró!

A Goufone ens agrada apropar-nos a tots els veïns i veïnes de les poblacions a on fem arribar els nostres serveis portant-los el bonrotllisme. Volem fer-los contents primer, oferint-los un servei i una atenció de qualitat i després, regalant-los experiències de tot tipus!

Per exemple, per tots aquells, usuaris de Goufone o no, que viviu al Maresme, hem sortejat 3 entrades dobles per anar a veure l’obra de teatre “Canto jo i la muntanya balla” al teatre Monumental de Mataró. Es tracta de l’adaptació de la novel·la d’Irene Solà amb dramatúrgia de Clàudia Cedó, dirigida per Guillem Albà i Joan Arqué i amb música de Judit Neddermann, que transporta a l’espectador en un text màgic.

Ens agrada apostar per la cultura, l’esport i el comerç de proximitat. A la zona del Maresme, ja col·laborem amb el Centre Natació Mataró, patrocinant el seu equip femení de waterpolo.

Així de contents van recollir les seves entrades a la botiga del Carrer de la Riera, 51 de Mataró els 3 afortunats que van poder veure l’obra diumenge 7 de novembre al teatre Monumental:

Si tu també vols sentir-te així, passa’t al bonrotllisme de Goufone i descobreix els nostres packs amb els serveis de fibra òptica, telefonia i energia. I sobretot, estigues atent/a a nous sortejos per la teva zona!

Actualment, hem desplegat 4.000 quilòmetres de fibra òptica pròpia i ja arribem a 13 comarques de Catalunya. Si vols saber si arribem a la teva població, fes clic aquí.

Articles Relacionats