Goufone blog

Goufone
blog

Tot preparat per sortir volant a gaudir de l'estiu? Fes un últim repàs!

Tot preparat per sortir volant a gaudir de l'estiu? Fes un últim repàs!

Ho sents? Ja fa oloreta a estiu, a platja, a crema solar, a bons dinars a la fresca... Segur que ja tens la maleta gairebé preparada per sortir volant! Però abans de córrer cap a l'aeroport sense mirar enrere, dedica un moment a llegir aquests consells per gaudir sense problemes de les teves merescudíssimes vacances.

Assegura't que el teu telèfon funciona allà on vas Si el teu destí és un país que pertany a la UE, podràs fer servir la teva tarifa normal com si fossis a casa. Però si estàs fora, consulta amb la teva operadora per activar el roaming i evitar sorpreses. Pots consultar els teus dubtes sobre el roaming aquí.

Hola Xarxes Socials, estic bé! A través de les teves xarxes socials pots comunicar de forma immediata i senzilla que has arribat bé al teu destí i estàs passant-ho pipa! I com sempre, deixar constància de que quan estàs de vacances, tot és molt més maco ;)

Verifica que pots autentificar la teva identitat Pot ser que, depenent del país on siguis, no puguis verificar la teva identitat a través del número de telèfon perquè estigui inhabilitat. Assegura't que pots fer aquesta operació de seguretat mitjançant la teva adreça electrònica.

La seguretat és el més important Ja t'ho hem dit alguna vegada, i t'ho repetim: desconfia de les xarxes Wi-Fi que trobis obertes. Si t’hi connectes, poden accedir a les teves dades. Així que res de fer operacions a la teva aplicació del banc o assumptes personals.

Google, el teu millor aliat Què faríem a l'estranger sense Google Maps o Google Translator? La veritat és que són dues aplicacions indispensables quan surts a un país desconegut i on potser no domines l'idioma. Assegura't de tenir-les sempre a mà.

Un bon entreteniment Recorda que moltes aplicacions de sèries i pel·lícules tenen l'opció de descarregar-les per poder-les veure quan estiguis sense internet. Fes-ho abans de sortir de casa per assegurar-te que s'han descarregat correctament.

I per últim, no t'oblidis els adaptadors Res és més frustrant que anar a carregar el teu mòbil i veure amb incredulitat que l'endoll no encaixa. Tingues present que a alguns països necessitaràs un adaptador. Per això, abans de marxar, fes una consulta ràpida i evita maldecaps.

Això és tot... ara, a gaudir!

Recorda que si vols més consells com aquests, pots unir-te a la família Goufone i gaudir dels millors serveis. Nosaltres t’oferim la màxima velocitat de connexió de fibra òptica i les millors ofertes en telefonia mòbil, telefonia fixa, TV digital, i energia, configura la teva tarifa aquí.

Articles Relacionats