Goufone blog

Goufone
blog

Un any més, patrocinadors tecnològics del MMVVV

Un any més, patrocinadors tecnològics del MMVVV

Encara sona al nostre cap aquella cançó que no podem parar de cantar, i ens emociona recordar els bons moments que vam viure el passat cap de setmana al Mercat de Música Viva de Vic. I és que tots teníem moltes ganes de tornar a gaudir de la millor música en directe. I així ho vam fer!

Alguns de vosaltres, vau gaudir dels concerts del MMVV gràcies a les entrades que vàrem sortejar des de Goufone. Tot un orgull ser part, un any més, d'aquest magnífic esdeveniment tan arrelat a Vic com ho estem nosaltres.

A l’escenari Goufone, vàrem gaudir dels increïbles concerts de Kumbara, Habla de Mí en Presente, Lasta Sanco, The Tyets, Flashy Ice Cream, Balkan Paradise Orchestra, Cesk Freixas, Power Burkas i Cala Vento. Visita ara el nostre canal de Youtube per visualitzar les entrevistes completes.

Tot i la pluja, els concerts i les ganes de passar-s’ho bé no van decaure.

Ja estem desitjant que arribi la pròxima edició per tornar a celebrar i cantar amb tots vosaltres! El compte enrere ja està en marxa. Fins molt aviat MMVV!

Uneix-te a la família Goufone per gaudir d’altres ofertes i promocions en esdeveniments com aquest. I també, per disposar de la màxima velocitat de connexió de fibra òptica i les millors ofertes en telefonia mòbil, TV digital i energia. Configura la teva tarifa aquí.

Articles Relacionats